GRUP GÖKKUŞAĞI SİLİVRİ’DE 6. ŞUBESİNİ AÇTI

: 4 Mayıs 2014 - 16:12 3641 okunma
Silivri’de Grup Gökkuşağı Marketler zincirine bir yenisi daha eklendi. Alibey mahallesi Karamustafa caddesinde, 2 Mayıs 2014 Cuma günü saat 11.00 de 6.Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Birçok davetlinin katılımı ve Şirket sahipleri Nazım Aksoydan,Suat Velibeyoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından açılış kurdelesi kesildi. Işıklar, Hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Grup Gökkuşağını kutluyorum.Bu hizmet sektöründe istihdam sağlıyorlar.Bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum dedi.

 

VELİBEYOĞLU, GRUP GÖKKUŞAĞI MARKETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 Suat Velibeyoğlu(Satıştan Sorumlu Genel Müdür Grup Gökkuşağı Marketler zinciri hakkında bilgi verdi. Velibeyoğlu şunları söyledi; Şirket ortağı aynı zamanda  Grup Gökkuşağının yönetim kurulu üyesiyim. Yönetim kurulu 5 üyeden oluşmakta, 4 üye ve bir başkandan   oluşmaktadır. Yönetim kurulu Başkanımız Nazim Aksoydan ve yönetim kurulu Başkan yardımcısı Bülent Velibeyoğlu, yönetim kurulu üyesi olarak Suat Velibeyoğlu, Servet Velibeyoğlu yönetim kurulu üyesi, Muhammet Taş yönetim kurulu üyesi olarak beş kişiyiz. Grup Gökkuşağı zincirleri olarak. Trakya’da 10 şubemiz var.Silivri’de 6. şubemizi bugün açtık. Şirketimize 26. Mağazamızı kazandırdık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz, 26.şubemiz ile Genel merkezimizle beraber  yaklaşık 650 personel çalıştırıyoruz. Şirketimizde herhangi bir yabancı ortak katılımı yok.

 

KENDİ ÖZKAYNAKLARIMIZLA BÜYÜMEYE ÇALIŞIYORUZ

Kendi öz kaynaklarımızla büyümeye çalışıyoruz, borçlanmadan. Sektör hizmet sektörü, sektöründe de en iyiyi, en ucuza, hijyenik ve sağlıklı bir şekilde tüketicilere ulaştırma gayeti içerisindeyiz.      

 

 Tabii ki bundan sonra çalışmalarımız ve yeni açmayı düşündüğümüz mağaza zincirlerimiz var.  Hemen her yerde olalım, aman şunu da yapalım, şunu da burada açalım diye bir düşüncemiz yok. İyi bir fizibilite çalışması içerisinde eliyoruz. Öncelikle Lokasyon varsa, orada iyi bir hizmet sunacağımızı düşünerek, yer zemini de önemli en az 450 metre kare, 500 metre kare olmak şartıyla mağazaları açıyoruz. Ortalama olarak her bir mağazamızda 20-25 personel arasında istihdam oluşuyor. Büyümek tabii ki büyürken de sağlıklı emin adımlarla büyüme gayreti içerindeyiz. Sektör hizmete dayalı bir hizmet sektörü, olmaya başladı. Burada da hizmet anlayışımız, Sağlıklı bir hizmet sunabilmek için, Teknolojiden faydalanma, yararlanma ve insan kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Sektöre vasıfsız elamanları alıp, vasıflandırıyoruz. Şubelerimizin bulunduğu  bölgelerde hemen, hemen rakip firmaların çalışanlarından bir çoğu şuanda  bizim personellerimiz ve özellikle gururla söyleyebilirim, Hizmet olarak bu sektörde  iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum.

 

EN BÜYÜK SERMAYE GÜVENDİR

 Gücümüzü biz değerli Halkımızdan alıyoruz. Çünkü şunu ilke edinmişiz, çalışanlarımıza da söylüyoruz, biz patron değiliz. Patronlarımız bölgemizde bulunan müşterilerimiz ve mağazalarımız çevresinde yaşayan insanlarımızdır. Biz onlara karşı dürüst olursak, biz onlara karşı çok iyi hizmet edersek. Yiyemeyeceğimiz, çürük bozuk ve hijyenik olmayan  bir şeyi satmazsak güvenlerini kazanabiliriz. En büyük sermaye güvendir. Müşteri güvenidir, bu güveni de uzun soluklu bir şekilde devamını sağlamak zorundayız. Bu anlayışla büyüdüğüz için bölgemize inanıyorum ki hangi mağazayı açarsak, açalım nerede açarsak müşterilerimizin güvenini kazandığımıza inanıyorum. İnşallah o güveni sarsmayacak uzun soluklu yıllarda yürürüz. Yeni Mağazamızın da, Silivri’mize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.Bugün burada Grup Gökkuşağının  6. Şube açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz dedi.


YASAL UYARI:Yayınlanan haberin tüm hakları Cemile Kayar'a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece Trakya İncisi tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir
loading_image
GÖSTERİLEN YORUMLAR (0)

© Trakya İncisi Tüm Hakları Saklıdır. 2014