'İYİ' BAŞLADI, KÖTÜ BİTTİ

: 17 Kasım 2017 - 15:10 1793 okunma
İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen ve Ankara’ da ki İYİ Parti Genel merkezi açılışı sonrası pazar günü,görevinin sonlandığı haberi kendisine bildirilen Mustafa Altınkök FACEBOOK sayfasındaki,İYİ parti ile ilgili paylaşımları hemen kaldırdı.

İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz ile görüştükten sonra, Silivri İYİ  Parti İlçe Başkanı olarak görevlendirildiğini kamuoyuna duyuran ve İl Başkanı Ersin Beyaz ile çektirdiği fotoğrafları basına servis eden Mustafa Alyınkök’ün İYİ Parti sevdası erken bitti.

Görevlendirilmesinin ardından yönetim FACEBOOK sayfasındaki, arka plan resmini değiştirip, İYİ Parti amblemini arka plan fotoğrafı yapan, Mustafa Altınkök, 11 Kasım 2017 Cumartesi günü, Ankara'da ki İYİ Parti Genel Merkezi açılışından da FACEBOOK hesabından paylaşımlarda bulunmuştu.

Cumartesi günü, İYİ  Parti Genel Merkezi açılışına katılıp, aynı günün akşamı Silivri'ye dönen Mustafa Altınkök Pazar günü öğleden sonra kötü bir sürprizle karşılaştı.

İyi Parti il özel kaleminden aranarak,Silivri  Kurucu İlçe Başkanlığı görevlendirilmesinin sona erdiği kendisine şifahen tebliğ edildi.

Bunun üzerine, Mustafa Altınkök FACEBOOK sayfasındaki, İyi Parti arka plan resmini değiştirip, Cumartesi günü paylaştığı İYİ Parti Genel merkez açılışına ait görüntüleri sayfasından kaldırdı.

 

İyi Parti kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilip, daha sonra görevlendirilmenin iptal edilmesini ardından, Aynı gün FACEBOOK sayfasından İYİ parti ile ilgili, arka plan resmini ve paylaşımlarını kaldıran Mustafa Altınkök için şimdi siyasi çevrelerde ' Öküz öldü, ortalık bitti' yorumunu yapıyorlar.

 

 


YASAL UYARI:Yayınlanan haberin tüm hakları Cemile Kayar'a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece Trakya İncisi tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir
loading_image
GÖSTERİLEN YORUMLAR (0)

© Trakya İncisi Tüm Hakları Saklıdır. 2014