RİZELİLER DERNEĞİNDEN,BASINA MIHLAMALI KUTLAMA

: 21 Ocak 2018 - 20:51 1618 okunma
Silivri Rizeliler Derneği Başkanı ve yönetimi ,Silivri’de görev yapan gazetecilerin,10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak amacıyla,gecikmeli olarak, dernek binasında lezzetli kuymak(mıhlamalı) kutlama düzenledi.

Dernek binasında düzenlenen kutlamada, dernek yönetimde bulunan kadınların hünerli  elleriyle hazırladıkları, lezzetli kuymak ( mıhlama) ve yöresel yemekleri özenle basına ikram ettiler.

 Rizeliler Derneği Başkanı  Sinan Abdullah Azder yaptığı konuşmasında; Sizlerin, geçmiş gazeteciler gününüzü kutluyorum. Sizlerin programlarının yoğunluğundan dolayı, gecikmeli olarak  bu akşam sizlerle burada bir araya gelebildik. Amacımız sizlerin gününü kutlamak, derneğimiz ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunmak, gündemdeki konuları sizlerle değerlendirmek.

Bu akşam sizlere  ikram ettiğimiz mıhlama ve yöresel yemekleri , derneğimizde bulunan hanımefendiler kendi elleriyle, sizler için özel olarak hazırladılar. Umarım beğenirsiniz dedi. Ve katılım gösteren gazetecilere, Rize organik çayı  hediye etti.

Düzenlenen yemeğe, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi, Kotil Vakfı Başkanı, İş Adamı Şevket Kotil’de katıldı.

Düzenlenen yemek, günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

 


YASAL UYARI:Yayınlanan haberin tüm hakları Cemile Kayar'a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece Trakya İncisi tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir
loading_image
GÖSTERİLEN YORUMLAR (0)

© Trakya İncisi Tüm Hakları Saklıdır. 2014